Om oss


Vi er lokalisert på Landås i Bergen, og vi håndterer oppdrag innen alt fra mindre boliginstallasjoner til store næringsbygg. Vi har kompetanse og sertifisering på det som trengs av både svak- og sterkstrøm, og vi har spesialisert oss innen installasjon og service av boliger, leiligheter og næringsbygg. Våre montører har høy kompetanse innen både tradisjonell og teknisk installasjon.

 

Star Elektro er Elfag elektriker, og det innebærer at vi kan tilby flere gode kampanjer og avtaler. Som eneste elektrikerkjede i Norge garanterer Elfag elektrikeren for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr med 5 år. 

Elfag er Norges eldste elektrikerkjede med 160 medlemsbedrifter fordelt på 180 steder over hele landet.

For mer informasjon, se www.elfag.no

 

"Smart Hjem" er et konsept der Star Elektro er en av flere offisielle partnere. Konseptet er utviklet for å bevisstgjøre hva KNX teknologi kan bidra med for eiere av boliger og leiligheter. Smart Hjem omhandler all teknisk styring i boliger og leiligheter, som omhandler både komfort, energiflyt og velferdsteknologi.

For mer informasjon, se: /smart-hjem
 

Vi bruker "Boligmappa.no" på alle våre jobber.

"Boligmappa.no" er boligens servicehefte på nett. Og akkurat som servicehefte i bilen følger bilen, følger Boligmappa boligen. Det betyr at den kun er tilgjengelig for den som eier boligen. Hvis du flytter, vil den nye eieren overta Boligmappa fra den boligen du flytter i fra, mens du overtar Boligmappa til den boligen du flytter til. Dermed har du og fremtidige eiere viktig dokumentasjon om boligen lett tilgjengelig – en stor fordel i dag og den dagen du skal selge, for de som har orden i papirene, får ofte en høyere pris for boligen sin.

For mer informasjon om Boligmappa, se www.boligmappa.no

 

Stikkord for vår virksomhet

- Elektro

- El-sjekk

- Smart Hjem Partner

- Smarthus

- KNX

- KNX Partner

- Xcomfort

- Zwave

- Byggautomasjon

- Intelligente bygg

- Boliginstallasjon

- Boligblokk installasjon

- BKK Rapporter

- Brannalarm

- Datanettverk

- Spredenett

- Internkontroll

- Årskontroll

- Automasjon

- Elbil lading og ladestasjoner