Kampanjer og rabattavtaler


Elbillader ferdig montert for 13.000 kr

Det har i de siste årene blitt store endringer i bilmarkedet, der ca. halvparten av alle nybilsalg nå er elektriske biler. Det har etter hvert blitt påvist en rekke tilfeller, der normale stikkontakter har smeltet på grunn av stor ladestrøm over lenger tid. Dette er bare en av grunnene for at det nå har kommet en del nye regler for hvordan en Elbil kan lades.

Ved å montere en dedikert ladestasjon, vil man ikke bare sørge for en trygg ladeopplevelse, men man vil også ha muligheten til å lade bilen hurtigere enn ved bruk av tradisjonelle stikkontakter.


Pakken inneholder:

- Ladestasjon 2-faset med type-2 stikkontakt og DC filter.

- Jordfeilautomat 20A

- Inntil 15 meter kabel

- Ett oppmøte av elektriker

- Inntil 40 km tur/retur.

Det er krav til overspenningsvern i anlegget ved lading av Elbil. Om det ikke er overspenningsvern i anlegget fra før, så kan dette prises som tillegg. Det må være plass til jordfeilautomat og overspenningsvern i sikringskapet. Graving, og arbeid i høyden er ikke medtatt. Eksisterende elektrisk anlegg må være i forskriftsmessig stand.

 

Huseiernes Landsforbund

10 % rabatt på timesprisen 925 kr, og 25% rabatt på elektromateriell!

Spesialtilbud El-sjekken kr 1.950
Gjelder bosted innenfor 20 km kjøring. Utgifter til bomvei/ferge, servicebil og dokumentasjon kommer i tillegg.

Medlemsinformasjon må oppgis ved bestilling. Rabatter gjelder ikke på fastprisavtaler og kampanjer.

Garanti

Som eneste elektrikerkjede i Norge garanterer Elfag elektrikeren for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr med 5 år.